Over ons

Algemeen

Streetwise Media VOF is opgericht in februari 2007 en is ontstaan vanuit de gedachten jong ambitieus talent samen te brengen binnen een bedrijf. Vanuit deze doelstellingen zijn verschillende videoclips, optredens en concerten tot stand gekomen. Met een enorm leuke groep enthousiaste creatievelingen kwamen we tot het niveau waarop Streetwise Media nu is. Een professioneel bedrijf gespecialiseerd op het gebied van Joomla based responsive CMS websites met eigen design, eigen huisstijlen, DTP en grafische vormgeving en het verhuur van licht en geluid voor particulier en horeca. Met daarbij referenties als Bocafé, café de Marketier, café de Pompier, café Victoria, café Madness.

Eigenaren

Jarco Kleinveld is sinds het begin betrokken bij Streetwise Media, waarbij hij meermaals de rol als projectleider op zich nam. Sinds 1 juli 2014 is hij, logischerwijs, dan ook mede eigenaar geworden en is Streetwise Media van eenmanszaak naar vennootschap onder firma veranderd.

Jorg Huizinga bedacht het concept met Chris van Stam in 2006. Op 17 jarige leeftijd schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel om zijn droom te realiseren. Als achtergrond is Jorg muzikant en grafisch vormgever en afgestudeerd op Marketing/communicatie en eventmanagement.

Wij